En dag i taget

visst känns det fint att vara vid liv, en dag till
Jag har kommit till den punkten i livet där jag tänker alldeles för mycket. För mycket. På allt möjligt. Även den punkten där man faktiskt tänker på andra och blir ledsen. Jag menar jag tänker på barnen i Afrika och kan bli ledsen att man inte kan göra någonting åt det. Och hur lyckligt lottad man är som lever ett bra svenne liv. Det känns som man måste ta vara på varje dag, för ena dagen är inte den andra lik. Så från en dag till en annan kan allt vara super bra, sen andra dagen är skit. Då har man ändå i bakhuvudet att det blir alltid bättre. Och om dagen nu är så dålig, så får man försöka tänka på att det kanske inte är så dåligt om man jämför med andra. Så att tycka att allt är skit, bara för en liten grej, tycker jag är lite dumt. Tänk efter. Andra kan ha det värre.
Lite osammanhängande text, men behövde bara skriva av mig lite. Hoppas ni är okej med det!
PUSS

Första advent

Så sjukt mysigt att det snart är jul. Kändes som om att det var jul för inte alls länge sen. Men är det bara jag som tycker att själva julafton är lite överskattat. För man hypar upp det jätte mycket i förhand och sen blir det inte riktigt som man önskat sig. Och julmaten är inte så speciellt god, det ända som är gott är egentligen köttbullarna. Men självklart så finns det mycket bra med julafton också, kalle anka, mysig frukost och alla blir så himla kärleksfulla. Det är fint!
Just nu är jag på släktfika och sen ska jag äta middag med Clara.
Ha en bra första advent!
PUSS
(var är snön?????)


Middag

Måste börja med att säga att Ben Howard var så sjukt bra, alla borde verkligen börja lyssna på honom. Klicka bara på länken "Ben Howard".
bilderna tagna av linnea. första bilden är på mig och axel. andra är på ben (<3)

Ikväll så ska jag äta ute med familjen. Mysigt!
Ha en fortsatt trevlig lördagskväll!
PUSS

Ben Howard (!!!!!!)

Godmorgon!
Äntligen är denna dag här. Som jag har väntat. Ikväll. Söderteatern. 20.30. Ben Howard! Jag är så galet taggad, det kommer bli så grymt roligt!
the fear - ben howard
Kanske kommer en mobilblogg där ifrån, ha en trevlig fredag för det ska jag ha!
PUSS

Månadens

Vad tycker ni?

Komma igång

Jag måste verkligen komma igång igen!
En sak ni läsare kan hjälpa mig med är att hitta ett snyggt fjäder halsband, för det är något jag letat efter jätte länge men kan inte hitta det.
'
en gammal outfit bild, men jag gillar den!

Vill bara säga att jag är otroligt glad att folk har kollat in även fast jag inte har bloggat. Tack!
Fortsätt kommentera om vad jag kan göra bättre.
PUSS

Ännu en mobilblogg

Förlåtförlåtförlåt! Jag har inte haft tillgång till någon dator därför den dåliga upptadering, ska bli försöka bli bättre!
Skulle vilja prata lite om SL (för er som inte vad sl är så är det dom som står för stockholms kollektivtrafik). Idag så hade jag en djävulskt dålig morgon, när jag sprang ut genom dörren så hade jag mitt kaffe i handen, tror ni inte att jag spiller ut hela över mina byxor och jag hade så bråttom till bussen så jag hann inte hem och byta, men grejen var den att bussen är 10 minuter försenad, så jag hade hunnit hem. Jävla SL som alltid ska vara försenade, det är inte ens vinter än, vad är problemet nu? Man vill bara skälla ut chaufören, men det är säkert inte hans fel. Jaja, nu har jag fått skriva av mig lite. Hoppas er morgon varit bättre, hörs sen!
PUSS


Mobilblogg

Hejhopp allesammans! Just nu så är jag hos Clara och kommer vara där hela kvällen. För er som undrar vem Clara är, Hon är min flickvän, så nu vet ni det! Skolan idag har varit seg och jag har varit trött.
Har ni någongång druckit så mycket kaffe så ni blir trötta istället? Jag råkade göra det misstaget imorse, sjukt ovärt måste jag säga!
Ha en fortsatt trevlig dag/kväll.
PUSS


Musik

Lukas tipsar musik.
Blue foundation - Eyes on fire
The xx - VCR
Håkan Hellström - Magiskt, men tragiskt
Ben Howard - Only love
Darwin Deez - Up in the clouds
Mumford & sons - Dust bowl dance
Jonas Alaska - Tonight
Thåström - Kort biografi med litet testamente
Kristian Anttila - Smusten

Ha en bra (musik) kväll, för det ska jag ha!
PUSS PÅ ER.

ps. vill återigen tacka er för att ni läser och kommenterar, ni gör mig superglad! ds.

Depp

Kom ganska så precis hem från skolan. Man mår nästan dåligt av att gå till skolan när det är mörkt och komma hem när det är mörkt. Deprimerande.
Måste bara säga att pasta pesto må vara den godaste maträtten i hela världen. Ville bara säga det. Om ni inte prövat det, gör det!
blir nog bara jag och gitarren ikväll. fest!

PUSS

Hatare

Det här inlägget är till alla hatare:
Kan börja skriva att jag är så sjukt glad att jag inte är som ni som sitter bakom skärmen och kommenterar med  anonymt namn. Ni skriver något som ni och era kompisar sitter och fnissar åt. Skulle ni verkligen säga det till mig i verkligheten? Och om ni kan göra det, bra! Så sjukt sorgligt att ni typ mår bra av att klanka ner på andra. Jag är en sån person som inte tar åt mig om vad ni säger, men tänk om det är någon som verkligen tar åt sig, hur tror ni att den personen känner då? Men jag ser det positivt, det är väldigt många som är avundsjuka och att det är såpass många som tycker om bloggen. Och om ni nu inte gillar behöver ni faktiskt inte läsa heller. Ville bara ha det här sagt.

I'll hunt you down. HAHA!

hat föder kärlek, så puss på alla hatare!

Stora staden

Förlåt för dålig update, ska bli bättre!
Idag så har jag vart med Martina och Maximilian och fikade. Det var trevligt, för det var väldigt länge sen jag träffade Martina.
lite bilder från dagen





(älskar mina dr martens)

Ja, så min dag har varit bra, hoppas er har varit lika bra!
PUSS

Fint

Kom hem från täby centrum precis (ja, jag är cool) införskaffade mig en helt vanlig vit t-shirt. Ska nämligen på midnattsvolley ikväll med SKU och vi skulle tydligen vara vita. Nu vet ni det!
Just nu så hänger jag med Henrik, super najs!
Det har varit så sjukt fint ute idag, kändes lite som sommar där ett tag.
Kommer kanske ett blogginlägg lite senare idag, beror på vad jag hinner.
Ha en bra lördag fina läsare!
PUSS

Myser

Ska försöka svara på lite frågor angående förra inlägg. Jag åkte skidor vid en ishall, alltså bara hoppade och railade lite (ja, jag åker skidor & jag älskar det). Det var stört kul, men gick sådär. Så nu sitter jag här vid datan igen och kollar på när mina fina vänner Henrik och Maxie spelar FIFA.
På tal om absolut ingenting, ni vet att jag älskar glasögon, jag vet inte vad det är men jag älskar det, så därför tänkte jag fråga er dom här glasögonen på bilden, jag kan inte bestämma mig för om dom är snygga eller om dom är fula.
Vad tycker ni?

(bilderna är ifrån i sommras och är tagna av Annika Kronberg).

Ikväll så kommer jag bara mysa, mysa och mysa lite till tror jag.
Måste bara tacka för alla fina kommentarer, blir så glad!
Ha en bra kväll.
PUSS


Skidor

Jag har varit i skolan tills nu, alltid lika segt att sluta sent på en fredag. Men men. Träffade lite härligt folk på tåget, alltid lika kul att träffa folk man inte träffat på länge! Ikväll ska jag, hör och häpna ÅKA SKIDOR! Jag vet lite sjukt, ska bli sjukt kul i alla fall.

dagens outfit
sotarmössa - urban outfitters
baseball jacka - hm
stickad tröja - carlings
skjorta - mq
jeans - cheap monday
skor - dr martens
gosiga vänner!

Kommer nog en uppdate ikväll igen. Kommentera gärna vad ni tycker om bloggen såhär långt, hjälper mig bara att göra den bättre!
PUSS


Huvudvärk

Kom precis hem med en djävulsk huvudvärk. Ska egentligen bara hem och vända, ska nämligen hem till Clara sen. Mys! Annars har denna dag varit helt okej, har redovisat ett arbete och det gick faktiskt helt okej tycker jag.
dagens outfit




Solglasögon - ray ban
kavaj - hm
farfars tröja - jc
tygkasse - hm
jeans - cheap monday
skor - dr martens

Kommer inte kunna upptatera mer idag, men hoppas det inte gör något!
Ha en fortsatt fin dag.
PUSS

Loppmarknad

Godmorgon min fina läsare! Jag har precis druckit upp mitt morgonkaffe och ska så småningom bege mig till skolan. Kommer förmodligen sluta tidigt, det hade varit väldigt skönt.
Ikväll så ska jag på loppmarknad, alltid lika kul att hitta gamla saker som man får vara ensam om, det är billigt också! Man borde gå på loppis oftare, för det är väldigt kul faktiskt.



hittade andreas wijks fodrade jeans jacka på tradera, blev kär på en gång, borde nästan buda på den!

Hoppas ni får en fin dag, hörs senare.
PUSS

Ångest

0Var iväg med min mamma och min syster och åt sushi precis. Gud så gott det är och gud så skönt att bara få vara hemma såhär mitt i veckan. Så nu ska jag bara ta det lugnt.
Kom och tänka på en sak som skrämmer mig lite. Jobb. Jag har absolut ingen aning vad jag vill göra när jag blir stor, man borde ha lite koll i all fall, men jag har verkligen ingen aning och det gör att jag kan få någon slags ångest över det. För just nu är jag ganska skoltrött så hur ska jag orka plugga vidare sen i 3-5 år om jag knappt orkar nu? Visst att det är några år kvar, men helt plötsligt står man där. Utan jobb, utan pengar. Vem ska försörja mig då? Självklart så hade det varit kul att tjäna pengar på bloggen. Men det är bara drömmar än så länge. Ja ja, det kommer väl med tiden.
dagens (weekday) outfit




glasögon - beyond retro
parkas - weekday
manchester skjorta - weekday
jeans - cheap monday
skor - dr martens
Ja som ni ser är nästan allt ifrån weekday. Men jag gillade kombinationen med den bruna/beiga manchester skjortan och dom ljusa jeansen. Weekday, himla bra affär!
Kommer förmodligen en uppdate senare.
PUSS

Ledig

Jag är ledig idag, hur skönt är inte det? Har varit super duktig. Sov hos Jakob och han skulle till skolan, så då passade jag på att gå upp med honom. Drack kaffe, diskuterade livet, standard sådär. Åkte sedan hem, drack lite mer kaffe med mamma, satte igång och pluggade på en gång. Så nu är jag klar, hur skönt som helst!
Så nu sitter jag och lyssnar på musik (The xx – Islands sjukt bra låt!!). Letar kläder gör jag också. Jag är ute efter en svart rock och en jeans väst.
hittade den här från beyond retro, en snygg och enkel. snyggt om man har en ziphood under.
Men rock har jag svårt att hitta, kanske vet ni vart man ska kolla om man vill hitta fina rockar?

Hoppas ni får en bra dag!
PUSS

Mysigt

Jag och Jakob sitter som sofistikerade människor. Vi sitter och myser och plonkar på gitarrerna. Alltid lika mysigt att spela tillsammans! Varför inte en liten bildserie på det?
Vill bara tacka för att det är så många som kikat in här, det gör mig bara mer motiverad att fortsätta skriva. Ni är fina ni. TACK!
Hörs imorgon.
PUSS

Skolarbete

Idag lossnade en sten från mitt bröst, det har varit så sjukt mycket i skolan (är fortfarande). Hade engelska redovisning som gick toppen, sen skrev jag klart mitt arbete om privat ekonomi. Så sjukt skönt!
På tal om ingenting men jag såg en artikel i DN i morse som faktiskt jag har gått runt och tänkt på hela dagen. Den löd såhär: Ska vem som helst få skaffa barn?
Jag tänkte lite såhär, första tanken var att självklart inte, för vi säger att det är en seriemördare som precis blivit gripen eller inte blivit anhållen än, ska han då få gå och ha sex med en tjej som sedan sticker och pappan åker in i fängelse, då kommer barnet bli ett oönskat barn. Vem ska ta hand om det? Men när jag tänkte efter lite så kom jag på att vem är det som ska bestämma vem som ska få ha barn och inte? Man kan inte hindra någon från att ha sex. Och man gör inte person gravid utan att tänka efter (i alla fall i dom flesta fallen). Nog om det. Vad tycker ni om det här? Ska vem som helst kunna få barn? Annars har min dag har varit fin, ska hem till min kära vän Jakob och sova över där. Mys!
dagens outfit

mössa - en uppvikt svea mössa
clear lens glasögon - HM
skjorta - JC
fluga - dressman
stickad tröja - myrornas
luffar vantar - accessorize
tygkasse - gudrun schéden
linne byxor - weekday
skor - dr martens

Som ni kanske ser så tänkte jag lite grått idag, matchade mössan, tröjan, skjortan och vantarna. Det blev en snygg och bekväm outfit faktiskt. Den gillas starkt.
Imorgon är jag ledig, super skönt!
Hoppas ni gillar vad ni läser, kommentera annars!
PUSS
P.S. Sprid bloggen till era kompisar och till deras kompisar och till deras kompisar, alltid kul när många läser D.S.


Spotify

Det var någon igår i kommentarerna som tyckte att jag skulle berätta vad jag lyssnar på för musik, och tänkte aty det bästa sättet är att dela min spotifylista med er, plus att man inte kan klara av dagen utan musik heller!

klicka på länken

hälften vunnet
Ha en fin dag, upptatering sker senare.
PUSS

Solglasögon

Solglasögon är något jag älskar. Vill ha det hela tiden, även om det inte är soligt. Så därför tänkte jag lägga upp bilder på mina tre favoriter.
ett par retro brillor,  vet inte vad jag ska kalla dom, men jag tycker dom är lite udda och det gillar jag.
från beyond retro.


Även dom här från beyond retro, en wayfarer model som jag gillar starkt.



och sist men inte minst ett par clubmaster, från ur&pen. gillar formen på dom här och dom passar nästan till allt.


Som ni ser så är det dom billiga glasögonen som jag satsar på, för jag är världsbäst på att ha sönder/tappa bort saker. Så om man köper billiga gör det inget om dom kommer bort eller går sönder, plus att dom är minst lika snygga som dom dyra.
PUSS

Experimentera

Något som jag tycker man ska göra mer är att kolla igenom sin garderob oftare för att sen hitta gamla kläder man kan göra om. Använd kanske en sax för att klippa sönder kläder. Man kan verkligen göra om ett plagg på det sättet. Som skjortan jag har på bilden, jag klippte av armarna och vips så har jag en skjortväst som kan bäras på det sättet som jag har den på bilden. Om du inte har några kläder du vill klippa sönder, så kan du bara gå på loppmarknader eller secondhand affärer, där kan du hitta billga och snygga kläder du får vara själv om, och sen kan man fixa och trixa med dom. Bara ett litet tips!
dagens outfit



Hoodtröja - HM
Skjorta - fick den av min bror (avklippta armar)
ryggsäck - fjällräven kånken
jeans - cheap monday (ja, jag älskar cheap monday)
skor - dr martens

Om det är något ni saknar i bloggen, eller skulle vilja läsa mer om, var inte rädda att kommentera.
PUSS

Magväskan

Idag är det som sagt farsdag. Var precis iväg och firade honom. Mysigt. Men tycker det är lite överskattat, man ska kunna vara gullig mot sina föräldrar utan att behöva ha dom där fars och mors dagarna. Men det är bara vad jag tycker.
Men till ämnet, magväskan. Jag väljer att kalla den det, folk kanske känner igen den som "skinpungen" (haha) eller något annat. Men den tycker jag verkligen kan göra en outfit. Den passar till allt och gör allt lite snyggare bara.
Dagens outfit
jeansskjorta - MQ
t-shirt - HM
pärlhalsband - stranden i spanien
"magväska" - lundsberg
jeans - cheap monday
tygkasse - gudrun scheden
skor - dr martens (mina nya älsklingar)

Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag.
PUSS

Vem är jag?

"skulle du inte kunna "presentera" dig så man vet vem du e typ? kanske bara hur gammal du e vart du bor hur lång du e eller nåt sånt?"
Självklart så kan jag göra det.
Mitt fullständiga namn är Charles Josef Lukas Åkererg Lundh (världens längsta jag vet) och jag är 16 år, bor i Stockholm med min mamma och min storasyster. Jag har skilda föräldrar, men tycker inte att det är jobbigt, utan tycker det är rätt så skönt faktiskt. Jag är väldigt intresserad av musik och mode. Det är väl därför jag startar den här bloggen. Jag spelar gitarr och piano, så någon gång kanske det kommer upp en lite filmsnutt där jag spelar lite, vi får se. Jag går en sam linje på gymnasiet (Vittra Södermalm), om jag hade fått välja om nu så skulle jag ha gått någon estet linje, men men. Dricker kaffe i mängder gör jag också.
Jag är en sådan person som inte bryr mig om vad andra tycker och tänker om mig, orkar inte slösa onödig energi på negativa saker om mig, så jag försöker bara omvandla det negativa till positivt, för det finns alltid något positivt i det negativa. Va alltid er själva också, man vinner ingenting i längden på att bara spela ett spel som ingen förstår sig på. Tips från coachen!
Nu kanske ni vet lite mer om mig.
En uppdate kommer förhoppningvis ske lite senare.

superduper gammal bild. jag känner mig ungefär som på bilden. Glad.
PUSS
Juste glöm inte att gratta era pappor idag, dom förtjänar det!

Taggad till tusen

Oj vad det här kommer att bli kul. Ni förstår inte!
Jag kommer i alla fall skriva om lite allt möjligt, musik, mode, min vardag, och ja allt som kommer på tal. Hoppas ni kommer tycka om det jag skriver. Om det är något som ni stör er på, lämna gärna en kommentar så jag kan göra det bättre. Det kommer att komma upp ett antal med bilder också.
PUSS

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0